Reacties deelnemers

Normaal wordt je tijdens dit soort trainingen 'uitgekleed' en door de mangel gehaald. Peter zorgt echter -heel onderhoudend- voor een persoonlijk maatpak en begeleidt om effectief de doelgroep aan te spreken. 
Hans S., Informatie analist bij Atos Origin
Inspirerend. En ontzettend leuk en effectief door de workshops met 30 deelnemers te doen. 
Arno V., Relatiemanager Zorg & Welzijn, Studelta
Hartelijk dank voor het verzorgen van de workshop bij Jong Management. Met de Catwalk breek jij snel het ijs en breng je de diverse groep heel snel samen. Erg geslaagd als netwerkevent…
Katja J., CBM-Jong Management
Ik heb als deelnemer genoten van de training. Door de drive van Peter hadden de 31 deelnemers een enorme actieve en open houding tijdens de training en gebeurde er echt wat in de groep. Ik kijk uit naar een vervolg op deze training en dat werd door de andere deelnemers ook veelvuldig uitgesproken!
Menno K., Senior manager EY Advisory
Peter heeft voor het ‘extended-MT’ van de Atos SAP practise de workshop ‘de 4 Communicatiestijlen’ verzorgd. Hij heeft absoluut waarde toegevoegd en mensen aan het werk gezet...
Pieter van K., Practise director Atos SAP
Hartelijk dank voor de geslaagde workshop. Het gaf veel inzicht en was door de (visuele) herkenbaarheid ook erg leuk!
Lizan H., Corporate Quality Manager, Vanderlande Industries
Ik wil je nog bedanken voor de leuke workshop die je hier voor de Vereniging Logistiek Management (VLM) hebt gedaan. Ik heb geleerd…! Ondanks mijn 40 jaren in het bedrijfsleven.
Jan van G., Supply Chain Manager, TeleDyne Dalsa


© 2008- diffUSE - Disclaimer